Breaking news

Dwyn Shop, magazinul online care oferă jucării pentru copii și produse IT pentru adulți

loading...

Magazinul online de electronice Dwyn Shop a lansat în această luna o nouă gama de produse. Astfel, pe lângă electronicele tale preferate acum poţi comandă şi jucăriile şi accesoriile pentru copilul tău. Este singurul magazin online din România unde comenzile se pot lua non stop, indiferent de oră sau zi. Comanzi seara și dimineața primești produsul la ușă.

dwyn.ro - magazin online itPoţi găsi de la jucării educative până la toate cele necesare pentru bebeluşi. Pentru o perioadă limitată se acordă discount de 10% la această gama de produse la achiziţionarea împreună cu un produs din celelalte categorii – mai multe detalii aici.

De ce aş cumpără de la Dwyn Shop?

1. SERIOZITATE – 10 ani vechime în online, existenţa unui magazin fizic unde se pot proba/vedea produsele preferate.
Suntem membri ARMO (Asociaţia Română a Magazinelor Online), asociaţie ce are grijă să se respecte Codul de Bune Practici pentru Comerţul Online din România.
Suntem membri Trusted.ro – Programul Naţional pentru Certificarea Magazinelor Online din România susţinut de GPEC, APC România şi Legile Internetului.

2. RAPIDITATE – comanzi azi primeşti azi dacă eşti în Bucureşti, mâine dacă eşti în afară Bucureştiului. Transportul este gratuit în anumite condiţii, iar dacă nu, beneficiezi de tarife mult mai mici decât orice firma de curierat.

3. SIGURANŢĂ – Poţi plăti cash la noi în magazin, cash la livrare (după ce verifici coletul), cu cardul în magazin, cu cardul online (sistem 3D secure), sisteme de rate, iar toate produsele sunt asigurate pe durata transportului. Beneficiezi de posibilitate de retur 14 zile dacă nu eşti mulţumit de produsul achiziţionat.

4. DIVERSITATE – în fiecare zi mărim oferta de produse încercând să acoperim o gama largă de electronice de la televizoare cu diagonală de peste 2m până la cabluri, mufe şi accesorii.

5. COMUNICARE – poţi comanda de la noi 24h/7zile, cu un program în care ne poţi întreba verbal sau online orice informaţie legată de produsul preferat, iar specialiştii noştri sunt bucuroşi să te îndrume spre o alegere cât mai bună oferindu-ţi sfaturi.

6. CALITATE – toate produsele comercializate de noi sunt originale, cu certificat de garanţie de producător (unde este cazul). Mai mult decât atât, orice produs neconform reclamat în 24h se schimbă pe loc pe cheltuiala noastră.

7. SERVICE – asigurăm service post garanţie la orice produs din oferta noastră, iar dacă produsul este achiziţionat de la noi beneficiezi de jumătate din costul manoperei, iar constatarea este zero. În plus beneficiezi şi de extra-garanţie la reparaţie.

8. BUYBACK – îţi poţi face upgrade oricând pe perioada garanţiei la orice produs achiziţionat de la noi, alegând orice alt produs din oferta, chiar şi din altă categorie.

Dwyn Shop promite extinderea şi în alte game de produse pentru a acoperi cât mai bine nevoile consumatorului modern. Extinderea gamei a venit la cerinţa clienţilor care doresc să beneficieze de aceleaşi servicii de calitate şi la alte produse.

Printre serviciile cele mai apreciate enumerăm livrarea gratuită şi în aceaşi zi, posibilitatea de achiziţionare în rate, dreptul de retur fără invocarea unui motiv şi posibilitatea de buy-back. Toate acestea şi multe altele sunt rezultatul a peste 10 ani de experienţă online.

Printre cele mai apreciate produse sunt televizoarele, telefoanele inteligente, tabletele, laptopurile, iar promoţiile zilnice şi preţurile reduse atrag din ce în ce mai mulţi clienţi fideli.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>