Breaking news

Duşul de la finalul zilei este mai plăcut într-o cabină modernă

loading...

Igiena corporala este importanta pentru fiecare dintre noi. La finalul unei zile pline, un dus este to ce isi doreste orice angajat model. Dusul nu numai ca ne ajuta sa ne relaxam si sa dormim mai bine, dar ne fereste si de infectii si de afectiuni ce pot ataca pielea si organele externe.

cabina de dusPrin simpla spalare corpul nostru reuseste sa scape de majoritatea bacteriilor pe care le contactam la nivel cutanat intreaga zi, apa si sapunul sunt pe cat de simple, pe atat de eficiente asa ca la finalul sau ne vom simti fresh si gata de o noapte lunga de somn si relaxarea nervoasa. In baile moderne locul clasicei cazi a fost luat de ceva vreme de cabina de dus.

Avantajele si caracteristicile cabinelor de dus modern

Cabina de dus este un accesoriu de nelipsit pentru oricine vrea sa faca un dus rapid, chiar si pe fuga, fara sa aiba apa in toata baia. Noile tipuri de cabine de dus au garnituri speciale care nu permit apei si aburului sa iasa din interior, aerisirile speciale si ventilatoarele garanteaza o ventilatie perfecta pe toata perioada folosirii acestora, astfel incat proprietarii sa nu aiba probleme in timpul dusului.

In cabinele de dus pot exista diverse locuri speciale pentru sapun, gel de dus, sampon sau burete, unele modele au si lumini si sunete, chiar radio, se poate face si masaj cu jet puternic de apa. In functie de modelul de cabina dus ales puteti beneficia si de un spatiu generos pentru un dus in doi, special gandit pentru cuplurile care adora acest lucru sau pentru mamici si picii lor, de diverse tipuri de capete de dus pentru un proces de spalare cat mai comod si mai eficient.

Alte avantaje ale cabinelor de dus moderne sunt legate de spatiul mic ocupat-sunt bune pentru baile mai mici-, de consumul redus de apa, intensitatea jeturilor multiple din cabina de dus poate fi controlata foarte simplu, de intretinerea simpla si igienizarea rapida.

DeltaStudio are cabine de dus de la producatori de top pentru toate tipurile de bai

DeltaStudio v-a pregatit toate tipurile de cabine de dus de la producatori de top pentru amenajari moderne si functionalitate extinsa. Puteti alege intre cabine cu forme rectangulare si semirotunde, aveti la dispozitie diverse dimensiuni potrivite pentru orice baie, toate cabinele au cadita din acril sau compozit si rigole de pardoseala, cu placi din ceramica, mozaic si piatra naturala.

Toate cabinele de dus din oferta sunt originale, se livreaza rapid, montajul se poate realiza de profesionisti contra cost, consultanta este gratuita, specialistii va ajuta oricand cu informatii despre articolele de pe site si cu informatii actualizate despre comenzi.

loading...