Breaking news

După shopping-ul de lux de la Paris, făcut cu Udrea, Alina Bica cere CSM să-i apere reputația

Alina Bica, procurorul șef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, cere Consiliului Superior al Magistraturii să-i apere reputația, ca urmare a aparițiilor în presă a unor fotografii în care apare la shopping în Paris, alături de Elena Udrea.

alina bica - elena udrea - csmÎn loc să-și dea demisia din funcția de procuror șef al DIICOT, Alina Bica face pe victima și cere CSM să-i apere reputația după ce a ieșit la iveală faptul că a făcut shopping de lux la Paris, de mână cu Udrea.

”Procurorul șef al D.I.I.C.O.T., Alina Mihaela Bica,  înțelege să nu comenteze în spațiul public aspecte care țin de viața privată, desfășurate în cadrul efectuării unui concediu de odihnă. De altfel, procurorul șef al D.I.I.C.O.T. a solicitat astăzi Consiliului Superior al Magistraturii  să declanșeze, de îndată, – prin Inspecția Judiciară a CSM – verificări privind imaginile difuzate de site-ul www.Joscenzura2014.wordpress.com, preluate de mai multe posturi de televiziune în data de 30.10.2014, precum și comentariile efectuate în spațiul public cu acest prilej, de natură a aduce atingere reputației profesionale”, se arată în comunicatul de presă al DIICOT, remis exclusivNEWS.ro.

De ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie 2014, Elena Udrea a fost fotografiată la Paris, în timp ce se plimba prin hoteluri și magazine de lux, cu bunele sale prietene, Alina Bica, șefă la DIICOT și Ana Maria Topoliceanu, fostă șefă la Compania Națională de Investiții.

>