Breaking news

După eșecul cu Olanda, Mutu și Marica s-au consolat în brațele prostituatelor

Adrian Mutu şi Ciprian Marica și-au ”înecat” amarul după înfrângerea cu Olanda de marțis eară, într-un club, cu dame de companie.

Doi dintre cei mai consocuți fotbaliști ai naționalei lui Pițurcă, în speță, Mutu și Marica, alături de câțiva coechipieri olandezi, au petrecut până în zori, într-un club de noapte din București, alături de dame de companie.

Dacă olandezii aveau motiv de petrecere, românii au vrut probabil să uite de supărarea înfrângerii ursturătoare cu portocala mecanică, în brațele unor domnișoare.

Una din fetele care le-a ținut companie fotbaliștilor a spus în emisiunea  WOW Biz de la Kanal D că au fost aduse în club, special pentru fotbaliști și că ea s-a sărutat o oră cu Mutu.

Fata s-a declaat supărată de faptul că fotbalistul nu a vrut să meargă cu ea acasă.

Ciprian Marica a intervenit în emisiune şi a negat tot ceea ce a spus fata.

La petecerea de la Tiffany Piano Club, un local de fiţe situat în centrul Bucureştiului, pe Calea Victoriei au participat, Mutu, Marica, olandezii Van Persie, De Jong, Huntelaar şi Afellay dar și 20 de fete.

Distracţia s-a terminat aproape de ora 4.00 dimineaţa. Nu este prima dată când fotbaliștii naționalei petrec până în zori în cluburi alături de dame de companie.

>