Breaking news

După ce a cumpărat CityFM, Dinu Patriciu îl transformă în ClickFM

loading...

Dinu Patriciu are gânduri mari în media românească şi doreşte să lanseze un post tv şi un radio. A început cu radioul: ClickFM va fi “on-air” în curând.

dinu_clickfmOmul de afaceri şi proprietarul Adevărul Holding vrea să îşi dezvolte afacerea în plină criză: radio, televiziune şi un lanţ de magazine.

Începem cu prima afacere: ClickFM. În primăvara acestui an, omul de afaceri a cumpărat CityFM de la un alt om de afaceri Adrian Andrici şi acum doreşte să îi schimbe denumirea în ClickFM. Va fi primul radio-tabloid din România?

“Vom avea o reţea de posturi de radio în toate judeţele ţării, abia am început procesul de cumpărare a licenţelor locale. Cumpărăm o infrastructură, cumpărăm licenţe, dar dezvoltarea acestui produs este cu totul şi cu totul altceva, n-are importanţă preţul pe care îl plăteşti pentru a emite. Postul va funcţiona oricum sub alt nume”, a declarat Dinu Patriciu pentru paginademedia.ro

Cât priveşte Adevărul Tv, acesta există ca televiziune online, însă nu promite nimic. Patriciu va dori să facă din acesta un post mai puternic decat Antena 3 sau Realitatea. Lanţul de magazine MIC.RO se împrăştie în toată ţara. Se zvoneşte că în Slatina, supermarketului va lua locul unui alt supermarket: MiniMax.

loading...