Breaking news

După ce a cucerit Moldova, Danu Boian vrea să cucerească și România

Controversatul artist moldovean, Danu Boian, vrea să dea locitura și pe piața muzicală din România, cu noul său single intitulat Taylor Gang.

Danu Boian a reușit să se impună în muzica din Republica Moldova, prin stilul său vestimentar, iar acumse simte pregătit să cucerească piața muzicală din România.

Danu și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de mic, iar la 15 ani a început să ia ore de canto și dans, dorind să devină un artist complex.

La 17  și-a lansat prima piesă și astfel și-a făcut debutul în lumea showbiz-ului din Republica Moldova.

La 18 ani Danu Boian a participat la cel mai tare proiect televizat din Moldova unde a ajuns până în finală. În 2010, 2011 și 2012 a participat la preselecția națională Eurovision.

Din anul 2010, locuiește în Viena, unde este student. Tânărul artist colaborează cu prietenul său, Alex Brașoveanu, care este cel mai bun producator din Republica Moldova, tatăl tuturor hiturilor naționale și internaționale semnate de moldoveni.

Artistul se declară un mare iubitor de hip hop din copilărie, acum însă creează  pop, dubstep și dance! Danu s-a făcut remarcat și prin stilul vestimentar, despre care recunoaște ca: o mare influență asupra stilului meu a avut-o rapper-ul Lil Wayne, pe care îl urmăresc din anul 2005, e o persoană care mă inspiră, însă în ultimii ani toate ideile în ceea ce ține de stilul meu, îmi aparțin.

Pe 24 noiembrie, Danu a lansat un nou videoclip extravagant, de data aceasta la o piesă de-a lui Wiz Khalifa, “Taylor Gang”.

Danu Boian ne promite în viitorul apropiat multe alte surprize, printre care și o super-colaborare cu un cunoscut rapper din România.

>