Breaking news

După aproximativ 10 luni de închisoare, Doru Iuga a fost eliberat

Doru Iuga, fost director la OTV, a fost eliberat din arest, după 9 luni şi 22 de zile. Acesta a fost arestat pe motiv că ar fi întreținut relații sexuale cu un băiat minor.

Cele aproximativ 10 luni de închisoare și-au pus amprenta pe Doru Iuga. Acesta a ajuns să cântărească doar 80 de kilograme, fiind tras la față și vădit afectat de perioada petrecută la carceră.

Doru Iuga a declarat pentru Libertatea faptul că nu are ce să își reproșeze și că nu știe cine și de ce a dorit ca el să ajungă după gratii.

Cea mai mare durere a mea e că am fost arestat pentru pedofilie şi că eu aş fi condus acea reţea. Total fals. E adevărat, îl ştiu pe unul dintre cei care mă acuză, însă n-am ştiut că e minor. Sunt homosexual, nu pedofil”, a declarat Doru Iuga.

Pe 11 iunie 2011, Doru Iuga a fost arestat preventiv în urma acuzațiilor de relații sexuale cu minori , alături de cetăţeanul german, Zander Klaus, de Andrei Marius Staicovici, Viorel Manolache, Ştefan Romeo Haciadurian şi Adrian Dobre. Toți fiind acuzați de proxenetism în formă continuată și întreținere de relații sexuale cu minori.