Breaking news

După ani de umilinţă, românii s-au deşteptat

În sfârşit românii s-au deşteptat şi au începută să iasă cu mic cu mare în stradă pentru a protesta faţă de regimul dictatorial Băsescu-Boc-Udrea.

Scânteia care a declanşat protestele din toată ţara a fost nedreptatea făcută doctorului Raed Arafat, întemeietorul serviciului medical de urgenţă – SMURD.

După 22 de ani, de la Revoluţia din 1989, românii au început să iasă pe străzi de bună voie, pentru a-şi striga nemulţumirile acumulate în ani de zile de austeritate şi sărăcie.

De la tineri până la pensionari, toţi ies de patru zile în marile oraşe ale ţării pentru a cere demisia lui Traian Băsescu şi a guvernului Emil Boc.

Protestele din ultimele zile denotă faptul că românii nu mai pot răbda umilinţa şi înfometarea la cer sunt supuşi în ultimii trei ani de zile. Putem spune că în sfârşit românii s-au trezit la realitate şi au conştientizat că pot să îşi schimbe soarta doar dacă actualul regim politic pleacă de la putere.

Pentru prima dată de la Revoluţia din 1989, românii au început să vină de bună voie în pieţele oraşelor pe timpul nopţii. Până acum protestele erau organizate de sindicate şi doar pe timpul zilei.

Băsescu, Boc şi Udrea cred că au înţeles de această dată că s-au pus cu cine nu trebuie şi că sunt la un pas de a fi debarcaţi din fruntea ţării. De frica manifestanţilor Băsescu şi Udrea au dispărut de pe televiziuni. Elena Udrea fusese invitată luni seară la emisiunea „Prim Plan” de la TVR 1, însă nu a mai venit, trimiţând în locul său pe Gheorghe Flutur.

Traian Băsescu a declanşat scandalul cu Raed Arafat pe marginea legii sănătăţii care distrugea sistemul medical şia cum stă ascuns la Cotroceni şi tace ca porcul în păpuşoi.

Sper ca aceste proteste naţionale să îi bage în sperieţi pe toţi politicienii care se cred invincibili şi mai presus de orice şi care cred că îşi pot bate joc la nesfârşit de poporul român.