Breaking news

După America de Nord și Europa, DJ Optick cucerește și Orientul Mijlociu

DJ Optick, realizatorul emisiunii “Hit după Hit cu DJ Optick” de la Radio 21, gazda celei mai bune emisiuni radio de profil clubbing din România, “Nextlevel”, difuzată la Vibe FM, a fost invitat să mixeze, pentru prima oară în Dubai.  

După un miniturneu pe continentul nord-american și o serie de petreceri în cluburi de prestigiu din țară, precum și din alte orașe mari din Europa, unde a reușit, de fiecare dată, să facă senzație la pupitrul de dj, DJ Optick are de gând să cucerească și Orientul Mijlociu.

Miercuri, 31 octombrie, clubul Amika, unul dintre cele mai luxoase locații din Dubai găzduiește petrecerea de Halloween, al cărei invitat special este Dj-ul Radio 21. El promite să facă cunoscut sound-ul marca DJ Optick și în Orientul Mijlociu, şi spune că va face clubul să vibreze pe cele mai puternice beat-uri, până dimineață.

“ Sunt super nerăbdător să ajung acolo. Va fi cu adevărat interesant, este o lume nouă care mă așteaptă. În plus, fiind invitat într-una dintre locațiile de top din Dubai, <<dress-code is needed>>, va fi pentru prima oară când voi mixa costumat, având în vedere că este o petrecere de Halloween. Va fi o noapte pe care nu o vor uita uşor.De-abia aștept sa înot cu delfinii!” a declarat DJ Optick.

>