Breaking news

După 5 participări, Paula Seling a câștigat Eurovisionul

Paula Seling și Ovidiu Cernăuţeanu, cu melodia “Playing With Fire”au câștigat Selecția Națională Eurovision și vor merge în semifinala internațională Eurovision de la Oslo din Norvegia pe 27 mai 2010.

64040Abia după a cincea participare la Selecția Națională Eurovision, Paula Seling a reușit să câștige dreptul de a reprezenta România în concursul internațional. Piesa ”Playing With Fire” compusă de Ovidiu Cernăuțeanu și intrepretată de cei doi artiști a primit 12 puncte atât în urma televotingului cât și 12 puncte de la juriile regionale și cel național de la București. Este o premieră pentru finala națională ca votul telespectatorilor să coincidă cu decizia juriului. Imediat după aflarea veștii, că va merge la Oslo, Paula Seling a declarat ”Mă bucur din suflet că s-a întâmplat așa. Eu cu oricare dintre cele două piese aș  fi fost onorată să reprezintă România”. În ceea ce privește show-ul de la Oslo Paula a declarat că va lăsa în seama echipei TVR acest aspect: ”Se va ocupa  Televiziunea Română, mai mult ca sigur, pentru că ei vor face tot  posibilul să fim perfecți acolo”.

Paula Seling a fost  încântată de faptul că atât juriul cât și telespectatorii au  desemnat-o câștigătoare: ”Este cel mai frumos lucru, cum să nu te bucuri când vezi că toată lumea este de comun acord, că toată lumea a apreciat momentul nostru”.

Valentina Pelinel şi Horia Brenciu au fost gazdele Eurovision 2010, transims în direct sâmbătă de TVR1, de la Circul Globus, iar din camera verde Gianina Corondan a luat impresiile la cald ale concurenților imediat după ce fiecare dintre ei a evoulat pe scenă. Olsen Brothers din Danemarca, câştigătorii concursului Eurovision, ediţia 2000, cu piesa “Fly On The Wings Of Love” au fost invitaţii speciali ai concursului din România.

Pe lângă dreptul de a reprezenta România la Oslo, Ovidiu Cernăuţeanu, a câștigat și o mașină Seat Ibiza, ca urmare a faptului că el este și compozitorul piesei ”Playing With Fire.ovi_paula_3

România va evolua în a doua semifinală Eurovision, desfășurată pe 27 mai la Oslo, capitala Norvegiei, alături de: Elveţia, Lituania, Suedia, Ucraina, Danemarca, Azerbaijan, Israel, Armenia, Georgia, Turcia, Irlanda, Slovenia, Bulgaria, Croația, Cipru și Olanda.

>