Breaking news

Duminică, toată şefimea Jandarmeriei era în piaţă, când au fost facilitate violenţele huliganilor

loading...

Un fotograf amator a surprins duminică, 15 ianuarie, în Piaţa Universităţii, mai mulţi capi ai Jandarmeriei. În timpul facilitării violenţelor comise de huligani, şefii Jandarmeriei urmăreau modul în care subalternii lor executau ordinele.

OraDeTimis.ro prezintă câteva capturi de imagine de la Antena 3, în care apar mai mulţi indivizi din conducerea Jandarmeriei.

De asemenea, ZiuaNews.ro a fotografiat sâmbătă, 14 ianuarie, în ziua primelor violenţe, autorii ordinelor în urma cărora Jandarmeria nu a împiedicat violenţele ultraşilor.

În fotografia de la ZiuaNews.ro, “de la stânga la dreapta, sunt prezenţi col. Costel Angelică Gavrilă (al doilea, privind direct spre obiectiv), inspectorul general al Jandarmeriei Române, gen. brigadă Zoltan Balint (al patrulea), comandantul Brigăzii speciale de intervenţie “Vlad Ţepeş” a Jandarmeriei, lt.col. Marinel Jâjâie, prim-adjunct al Jandarmeriei Bucureşti, şi gen.brig. Eugen Meran (cu spatele), şeful Jandarmeriei Bucureşti. Primul şi al treilea personaj din fotografie nu au putut fi încă identificaţi. Conform unor supoziţii, cei doi neindentificaţi ar putea aparţine structurilor Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP) sau Serviciului Român de Informaţii (SRI)”, scrie publicaţia.

Atât sâmbătă, cât şi duminică, când au avut loc violenţe, cumulate cu abuzuri ale jandarmilor împotriva oamenilor paşnici, reporterul ExclusivNEWS.ro, prezent în Piaţa Universităţii, a observat persoane de la jandarmerie şi servicii, îmbrăcate în civil, purtând căşti, care supravegheau mulţimea.

Întrebat în direct, la Antena 3, dacă recunoaşte una sau mai multe dintre persoanele din fotografii, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române a spus deschis că sunt persoane cu funcţii de conducere din cadrul Jandarmeriei, care pot fi găsite şi pe site-ul instituţiei.

Surse foto: ZiuaNEWS.ro şi OraDeTimis.ro

valentin.spinu@exclusivnews.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...