Breaking news

Duminica în familie merge la astronautul Dumitru Prunariu

Familia celebrului astronaut, Ştefan Minovici, un descendent al familiei Minovici şi românii premiaţi la YouTube Music Awards se numără printre invitaţii Ramonei Bădescu de duminică la TVR 1.

ramona badescuPe 17 noiembrie, la Duminica în familie vine un om care a scris istorie pentru ţara noastră, care a purtat stindardul românesc mai departe decât oricine altcineva – Dumitru Prunariu.

Celebrul astronaut a acceptat invitaţia Ramonei Bădescu de a petrece după-amiaza de duminică alături de telespectatorii TVR 1 şi de cei care urmăresc programul Televiziunii Române online, pe TVR+.

Şi pentru că invitaţia implica petrecerea timpului alături de cei dragi, Dumitru Prunariu nu vine singur, ci împreună cu soţia, băieţii, nurorile şi nepoţii săi. De la ora 16.00, Ramona Bădescu îşi aşteaptă telespectatorii la o nouă ediţie plină de surprize a Duminicii în familie.

Cine a fost Dumitru Prunariu înainte de 14 mai 1981 şi în ce fel i-au schimbat cursul vieţii cele aproape 8 zile petrecute în spaţiu, cum şi-a anunţat familia că urmează să participe la o expediţie în cosmos, cum au decurs cei aproape 40 de ani de căsnicie ai familiei Prunariu şi cum s-au împăcat ei cu diplomaţia – toate aceste întrebări şi multe altele îşi vor afla răspunsurile la Duminica în familie.

Anna Lesko a lansat de curând un nou videoclip, în care îl are alături pe Pavel Stratan. „Leagănă barca” se va auzi, duminică, şi din platoul TVR 1, unde cei doi sunt invitaţii Ramonei Bădescu. Şi tot atunci, în cadrul rubricii „Mondo-România”, îi vom cunoaşte pe cei doi români premiaţi la categoria ,,Innovation of the year”, în cadrul primei ediţii YouTube Music Awards de la New York, Matei Dima şi Khaled Mokhtar.

Partea a doua a emisiunii începe cu unul dintre descendenţii celebrei familii Minovici, fondatoare a medicinei moderne din România, Ştefan Minovici. Strănepotul fraţilor Minovici este primul membru al familiei care a preluat şi continuat activitatea familiei Minovici. La vârsta de 33 de ani, a emigrat în SUA, unde, câţiva ani mai târziu, a devenit jurnalist, antreprenor mass-media şi om de afaceri de succes pe Wall Street. Ulterior, Ştefan Minovici s-a implicat în viaţa politică, devenind un insider la Washington, cu relaţii la Casa Albă, Senatul SUA şi în Congresul American. Mai multe despre povestea sa aflăm tot pe 17 noiembrie, la Duminica în familie.

Gabriel Dorobanţu vine şi el în emisiunea de la TVR 1, la invitaţia Ramonei Bădescu, iar Nae Alexandru, unul dintre cei mai talentaţi actori de comedie din ţara noastră, la ora actuală, vine însoţit de frumoasa lui familie. Li se alătură, cu poveşti din turnee şi cu vocea-i inconfundabilă, Mioara Velicu, pe care o vom asculta inclusiv într-un duet inedit cu Gabriel Dorobanţu.

Rubrica „Muzicoteca sentimentală” ne va aminti de Ştefan Bănică, prin piesa „Cum am ajuns să te iubesc”. Iar trupa Electric Fence deschide cea de-a treia parte a emisiunii, cu cel mai recent single, „Looking for the Perfect Lover”.

Dacă Mioara Velicu ne va surprinde cu o piesă de muzică uşoară, Biu Marquetti & Band interpretează la Duminica în familie una dintre cele mai cunoscute melodii ale folclorului românesc, „Dar-ar naiba-n tine, dragoste”.

Liza Panait aduce în platoul emisiunii noua sa colecţie de toamnă-iarnă, inspirată din perioada medievală, iar cel mai bine cotat saxofonist din Europa, Flavius Teodosiu, devenit de curând tătic pentru a doua oară, vine să „aprindă dorurile cele mai profunde”, cu piesa „One Moment in Time”.

Din emisiune nu vor lipsi concursurile pentru public, calendarul evenimentelor săptămânii viitoare, precum şi scenele de umor ale lui Claudiu Bleonţ, care le prezintă telespectatorilor buletinul de ştiri „Chix News”, un horoscop special şi poşta redacţiei. Rezultatele rubricii concurs „Stop în top” vor arăta care a fost cel mai votat hit al săptămânii şi îi aduce pe câştigători în platoul Duminicii în familie.