Breaking news

Drama lui Neşu continuă. De 4 zile se află la reanimare

loading...

Fundaşul român, Mihăiţă Neşu se află de patru zile la reanimare şi nu dă semne de revenire. Medicii olandezi sunt îngrijoraţi şi spun că ar fi nevoie de un miracol pentru ca fotbalistul să îşi revină.

nesuTimpul trece în defavoarea lui Neşu, spun specialiştii. Pentru că nu dă niciun semn de revenire, şansele de recuperare se reduc considerabil.

Lui Mihai i se văd doar ochii, are masca de oxigen pe faţă şi este legat de aparate cu zeci de fire. Are trunchiul corpului fixat total, iar capul e şi el imobilizat într-un cadru uriaş!”, a povestit ieri, pentru Gazeta Sporturilor o infirmieră de la CMU.

În prezent, Neşu se află la reanimare şi respiră prin intermediul unei măşti de oxigen. Neşu a rămas paralizat de la gât în jos după ce în urmă cu 4 zile a suferit un accident la antrenamentul echipei Utrecht, în care şi-a rupt o vertebră cervicală.

Colegii de la Utreht sunt afectaţi de tragicul accidentul suferit de Neşu şi au refuzat să se mai antreneze pe stadioul unde s-a produs nenorocirea.

În urma fracturii vertebrei cervicale măduva spinării a fost afectată ceea ce a dus la întreruperea inervării trunchiului. În funcţie de gradul de disturgere al măduvei, prin recuperare este posibil să îşi poată mişca aprţial mâinile şi sau picioarele.

Toate cheltuielile de spitalizare vor fi acoperite de poliţa obligatorie făcută de club fiecărui jucător. Mihăiţă Neşu mai are contract cu Utrecht încă un an de zile, pe un salariu de 500 mii euro.

Preşedintele clubului olandez a decarat presei că românul va primi integral banii din contract chiar dacă nu va mai putea juca fotbal.

loading...