Breaking news

Drăgușanca a luat țeapă la propria nuntă. 50 de invitați nu au mai venit la sindrofie

Bianca Drăgușanu a luat o țeapă de zile mari, la propria nuntă, după ce circa 50 de invitați care confirmaseră că vor fi prezenți la eveniment, nu au mai venit.

bianca si victorNunta lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu, numită de presă și nunta anului a fost mai degrabă un fiasco.

Înainte cu câteva zile de marele eveniment, Bianca declara presei că nu știe cum să facă față la solicitările din partea prietenilor pentru a fi prezenți la nuntă.

Numai că totul s-a dovedit a fi o minciună din partea miresei. Și asta pentru că Bianca Drăgușanu și Victor Slav au stat cu mesele goale la petrecerea de după căsătoria religioasă. Întrucât 50 din cei 200 de invitați, nu au mai făcut act de prezență la nuntă.

Printre cei care nu au venit la nunta anului, se numără și protv-istul Cătălin Măruță.  Șase mese amenajate în cortul unde s-a întins masa și dansul, au stat goale, spre disperarea și ofticarea Drăgușancăi, care astfel a ratat șansa de a-și mai băga niște bani în cont. Putem spune că Drăgușanca și Slav au primit o mare țeapă drept dar de nuntă din partea ”prietenilor” care nu au mai binevoit să vină la paranghelie.

Însă, cei doi miri nu au ieșit în pierdere, întrucât au plătit prea puțin pen tru serviciile de care au avut parte la propria nuntă, întrucât au mers pe varianta barter. Adică au primit, mâncare și băutură, moca, pentru că și-au împrumutat imaginea.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au căsătorit religios, duminică, la biserica Oltea din Capitală.