Breaking news

Dragoş Alexandru Drăghici, director al CFR Marfă, a decedat la Spitalul Elias, în urma unui atac cerebral

loading...

Directorul general al CFR Marfă, Dragoş Alexandru Drăghici, a încetat din viaţă, duminică, la Spitalul Elias din Capitală,după ce a suferit un atac cerebral.

Dragoş Alexandru DrăghiciDragoş Alexandru Drăghici se afla internat la Elias încă din 28 ianuarie, și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Decesul s-a produs la ora 18.30, diagnosticul medicilor fiind hematom intracerebral cu evoluţie severă.

După operaţie, directorul general al CFR Marfă a fost dus în secţia de Anestezie şi Terapaie Intensivă, în comă şi cu protezare ventilatorie, preciza, în 30 ianuarie, managerul spitalului.

Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă „CFR Marfă” SA, anunţă cu profund regret tragicul şi prematurul deces al directorului său general, dl. Dragoş Alexandru Drăghici. De o înaltă ţinută morală şi profesională, jurist de profesie şi cu o bogată experienţă de conducere în fruntea unor companii de renume din mediul privat, dl. Dragoş Alexandru Drăghici a ocupat funcţia de director general al societăţii în perioada februarie 2013 – februarie 2014. Atât conducerea interminară cât şi noua conducere vor continua proiectele începute de dl. Dragoş Alexandru Drăghici de la instalarea sa în funcţie, iar toţi partenerii noştri de afaceri primesc asigurări pe această cale că activitatea societăţii va fi continuată în condiţii normale. Echipa cu care a lucrat îndeaproape în ultimul an de zile îşi exprimă imensa părere de rău pentru proiectele rămase nefinalizate şi totodată transmite condoleanţe familiei”, precizează Compartimentul Relatii cu Mass Media al SNTFM CFR Marfa SA.

Numele directorului CFR Marfă apare în dosarul în care Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Român (GFR), a fost arestat preventiv, fiind acuzat de cumpărare de influenţă, după ce i-ar fi dat avocatului Doru Boştină trei milioane de euro pentru a afla preţul cerut de CFR Marfă la o licitaţie pentru transportarea cărbunelui, organizată de Complexul Energetic Oltenia.

loading...