Breaking news

Dragomir a jignit jurnaliștii prezenți la DNA

Dumitru Dragomir, Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a făcut circ în fața sediului DNA pentru că jurnaliștii au tăbărât pe le să îl întrece ce l-au întrebat procurorii.

Enervat de faptul că au nvălit peste el, Mitică de la Ligă s-a enervat și aînceput să îi jignească pe jurnaliștii prezenți în fața sediului DNA. Scandalul dintre dragomir și presă s-a aprins după ce un jurnalist l-a întrebat de calitatea sa în acest dosar.

„… Băi! Sunt învinuit băi nebunilor, nu bă, pentru că sunt prea sexi, voi nu vedeţi cât sunt de frumos. Fir-aţi ai dracului să vă ia. Băi, nebunule, pune mâna şi învaţă dacă… Pune, bă, mâna şi citeşte ce înseamnă învinuit şi ce înseamnă inculpat… Voi mă jigniţi pe mine, ce căutaţi după mine? Voi vreţi sânge? De ce nu mă lăsaţi să plec? Cine sunteţi voi să faceţi abuzurile astea? Păi ce, bă, voi mă câlcaţi pe bombeuri, păi cine sunteţi voi să faceţi abuzurile astea… Păi ce căutaţi bă peste mine, mă călcaţi, uite ce mi-aţi făcut pe pantofi, pe pantaloni…”, a urlat Dragomir la jurnalişti.

După câteva minute de nervi și urlete, Dragomir s-a mai calmat și a spus că vorbește doar cu una din jurnaliste pentru că este drăguță.

 „Dumneavoastră vă răspund, domnişoară”, a spus el, arătând că nu ştie care sunt învinuirile, dar că le va citi în următoarele zece zile „aşa cum este civilizat”.

„Dacă sunt chemat aici să nu credeţi că sunt şi vinovat. Voi vreţi sânge ca să-l curăţaţi pe unul care e de nu ştiu câţi ani în funcţie. Dacă sunt vinovat voi suporta consecinţele legii”, a mai strigat Dragomir către jurnalişti.

Întrebat dacă intenţionează să se autosuspende din funcţie pe perioada cercetărilor DNA, Dragomir a răspuns: „Numai tâmpiţii gândesc asta! Şi sunt câţiva tâmpiţi care gândesc aşa”. Prezent la noul său restaurant pe care urmează să îl deschidă, Dragomir a afirmat că a primit de la procurorii anticorupţie „un material”, iar după ce îl va studia va reveni la DNA pentru a răspunde la întrebări.

Am fost chemat la DNA, procurorii mi-au arătat un material, mi l-au dat să îl studiez, iar peste câteva zile vin din nou cu avocaţii ca să răspund întrebărilor. Ei au fost civilizaţi, cu mine s-au purtat de fiecare dată frumos. Sunt învinuit, da, la fel ca toţi ceilalţi membri ai Comitetului Executiv, pentru că a fost un vot democratic având la bază un raport, o propunere a Comisiei Juridice a FRF. Eu eram pregătit şi azi să vorbesc cu procurorii. Ce, e prima dată când vin la DNA? Eu am stat mai mult pe la DNA decât pe la firmele lui fi-miu. Eu m-am obişnuit, mai ales că mă ştiu nevinovat” , a spus preşedintele LPF.