Breaking news

Dragnea, atac în rafală la adresa lui Iohannis. PSD pregăteşte acuzarea Preşedintelui pentru Înaltă Trădare

loading...

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, lansat duminică seară, la Consiliul Naţional al PSD, atacuri în rafală la adresa Preşedintelui României, Klaus Iohannis pe care l-a acuzat că este o păpuşă a sistemului şi că trădează interesele naţionale ale României.

„El este un preşedinte şantajat şi şantajabil, un preşedinte cu cheiţă. Când se intenţionează să i se ceară să facă ceva sau să blocheze ceva, se mai uită cineva la un dosar şi devine foarte docil. Preşedintele Iohannis este păpuşarul acestui sistem. Nu e, e doar o păpuşă, nu e păpuşar. Tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă m-a făcut să îmi schimb părerea şi să fiu convins că acesta este doar o păpuşă. El este un preşedinte şantajat şi şantajabil, un preşedinte cu cheiţă. Când se intenţionează să i se ceară să facă ceva sau să blocheze ceva, se mai uită cineva la un dosar şi devine foarte docil şi devine foarte ascultător şi foarte rău cu cine? Cu noi, cei care suntem la putere, care vrem să facem altfel, care vrem să demontăm statul paralel”, a afirmat Liviu Dragnea, la Consiliul Naţional al PSD.

Preşedintele PSD a spus că vrea să fie distrus „statul paralel”.

Da, am spus-o şi o spun în continuare, vreau ca statul paralel să fie distrus, să fie demontat piesă cu piesă şi o spun clar, nu aşa cum securiştii din presă spun că eu am spus că vreau să demontez statul. Nu oameni buni, statul paralel, care este ca o iederă, căpuşă, care căpuşează statul de drept. Nu mai avem mult, oameni buni, trebuie doar să ne ţinem tari, trebuie să avem genunchii tari, cum spunea un bun prieten de-al meu, genunchii tari şi patriotism şi victoria va fi a noastră, a voastră, a tuturor”, a mai spus el.

Dragnea a cerut, duminică, la Parlament, ca în 2019 să se depună o plângere pentru înaltă trădare împotriva președintelui Klaus Iohannis.

Iohannis, care trădează interesele României, spune de foarte mult timp că Guvernul României, că România nu este pregătită să preia Preşedinţia Consiliului UE. Acesta este act de trădare naţională, a intereselor naţionale ale acestei ţări practicat de Klaus Werner Iohannis. Domnule Mircea Drăghici, împreună cu domnul Iordache (…) şi cu sprijinul de specialitate al domnului Toader, vă rog ca, după Anul Nou, să depuneţi acea plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Werner Iohannis“, a spus Dragnea, la reuniunea Consiliului Naţional al PSD.

 

loading...