Breaking news

Dragi copii si parinti, veniti in lumea povestilor si a magiei!

Paradisul de joaca al copiilor a devenit taramul in care acestia se simt in siguranta, se simt fericiti si coplesiti de cele mai intense emotii. Pentru ca aceste sentimente sa persiste si in randul parintilor, Paradisul Personajelor aduce noi oferte de animatori si personaje magice, venite direct din reala lume a povestilor, oferte ce se regasesc la cele mai avantajoase tarife chiar si in mediul online, accesand adresa web paradisulpersonajelor.ro.

animatori petreceri copiiDeparte de lumea calculatoarelor si a celor mai moderne gadget-uri, copiii isi doresc emotii, isi doresc sentimente din poveste, chiar si atunci cand isi sarbatoresc zilele de nastere sau se afla la o anumita zi aniversara in familie. Ideal ar fi ca in aceste zile, imbratisate de emotie, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici, personajele din desenele preferate sau animatorii plini de elan si cu trucurile pregatite sa isi faca aparitia pret de cateva ore pentru a-i incanta pe fiecare in parte.

Animatori de petrecere care infatiseaza personajele Disney

Pornind de la ideea marelui parc al distractiei din Franta, membrii echipei de la Paradisul Personajelor s-au gandit la un nou concept pentru toti micutii din Romania, si anume, de a aduce in prim plan unele dintre cele mai fascinante personaje. Printre cele mai adorate personaje, regasite in pachetele speciale oferite de intreaga companie mentionata se regasesc si perechile Minnie si Mickey, Stefania si Sportacus, Clown si Clownita, Tinkerbell si Peter Pan, Pirat si Piraterita.

Si, pentru ca fiecare distractie sa fie in plina floare si zarva, echipa de la Paradisul Personajelor dispune de cei mai profesionisti animatori petreceri copii care pot imbraca costume pline de gratie, stralucire si haz. De exemplu, in ultimii doi ani de zile, majoritatea contractelor incheiate intre parinti si acest mare club al distractiei s-au bazat pe animatori deghizati in Spider Man, Batman, Elsa, Merida, Alba ca Zapada, Rapunzel, Aurora, Belle sau Ariel.

Frumoasele printese Disney, super eroii mult asteptati la actiune sau cele mai indragite perechi ale tuturor timpurilor sunt acum la un singur pas distanta de intreaga euforie a unei zile aniversare. Copilaria este intotdeauna cea mai frumoasa etapa din viata unui om, iar adultii au responsabilitatea de a se asigura ca fiecare copil trece prin momente incredibile, invaluite in dragoste, magie, relaxare si clipe de neuitat.

Ce contin pachetele de distractie ale Paradisului de Personaje?

Fie ca se aminteste despre personaje Disney, fie ca se doreste prezenta unor magicieni, de fiecare data ofertele celor de la Parasidul Personajelor sunt imbogatite cu tot felul de servicii, unele optionale, altele gratuite, totul pentru ca fiecare zi de nume sau de nastere sa fie acoperita cu un sir lung de emotii si energii pozitive.

Membrii echipei Paradisul Personajelor sunt extrem de bine instruiti, educati, devotati copiilor, pentru a intra perfect in pielea personajelor si a aduce intreaga magie intr-un spatiu privat, acolo unde sarbatoritii sunt pe cale de a crea ei insisi povesti cu printi, printese sau zmei.

Pe langa jocurile intractive adaptate varstei copiilor se mai pun in ofertele contractuale si activitatile mult asteptate de picturi pe fata, modelaj din baloane, dansuri, concursuri de karaoke sau chiar mini – piese de teatru.

Cum sa nu adori fiecare aniversare a copilului, cand i se citeste pe chip fericirea, entuziasmul si bucuria de a fi inconjurat de personajele preferate? Cu ajutorul acestori animatori petreceri copii profesionisti, jocul pe calculator sau statul in fata televizorului isi pierde semnificatia, iar copilul se va axa mai mult pe libertate, exprimare personala si socializare cu cei din jur.