Breaking news

Dr Yazan Aq are grijă de dantura Anamariei Prodan

De mai bine de doi ani, doctorul stomatolog Yazan Aq are grijă de dantura Anamariei Prodan. Zâmbetul este cel mai important aspect, iar celebra impresara de fotbaliști a ales profesioniștii în domeniu și de această dată. Nu doar ea, ci și Laurențiu Reghecampf, soțul ei.

Arată impecabil, din cap până în picioare și este una dintre vedetele care au mare grijă când vine vorba de imagine.

Am putea spune chiar, perfecționișta, mai ales că de-a lungul timpului a dovedit asta prin fiecare apariție, dar și în sfera profesională, și a ales de fiecare dată să colaboreze tot cu profesioniști  în domeniul de activitate.

Unul dintre ei este medicul stomatolog Yazan Aq, cel care are de doi ani grijă de dantura ei, dar și a soțului ei, relația lor  transformându-se și într-una de prietenie.

Toate tratamentele și le face în clinica de lux Creating Smile din București, care aparține medicului, iar în urmă cu un an a apelat la fațete dentare.

Fațetele sunt lucrări minuțioase care presupun atenție, profesionalismul medicului și materiale de calitate pentru ca rezultatul și aspectul să fie de nota 10, iar medicul Yazan Aq a fost cel mai indicat.

Iată că atât Ana cât și soțul ei au cele mai frumoase danturi și sunt întrebați de multe ori unde și-au pus fațetele, pentru că arată ca niște actori de la Hollywood atunci când zâmbesc.

>