Breaking news

Două noi emisiuni la Antena 3

Antena 3 va difuza începând cu 25 octombrie, două noi emisiuni menite să acopere cât mai eficient evenimentele care se petrec în timpul zilei și să informeze cu promptitudine publicul telespectator, conform site-ului antena3.ro.

antena3_logoSabina Iosub va realiza emisiunea  “Previziunile Zilei”, primul talk show al zilei,  de luni până vineri, între orele 10.00 – 11.00, iar invitatul permament al emisiunii va fi analistul economic Niels Schnecker.

Emisiunea este structurată în jurul a două subiecte principale. Unul va fi dictat de evenimentele importante din viața politică și economică a României, iar celălalt va fi un subiect propriu, realizat de către jurnaliștii Antena 3, și va aborda documentat problemele cu care se confruntă românii în viața de zi cu zi.

“Se întâmplă acum” este a doua emisiune nou introdusă în grila Antena 3 si va fi difuzată de luni până vineri de la 11.00 – 12.00 si 13.00 – 14.00. Maria Coman va analiza pentru telespectatori știrile care tocmai se întâmplă, cu punct și contrapunct. Vor fi prezentate atât deciziile importante și declarațiile tari ale liderilor politici, sindicali și decidenţilor din economie, dar si opiniilor celor afectați direct de acestea.

Maria Coman va dezbate toate noutățile importante alături de invitatul permanent, sociologul Marius Pieleanu.