Dotări în materie de igienă pentru sectorul HoReCa

Orice business din sectorul HoReCa este orientat catre multumirea clientului; în fapt, fără această orientare, sectorul nici nu ar mai exista. Indiferent că este vorba de un hotel, o pensiune, un restaurant sau orice alt business din acest sector, se pune accent pe ceea ce îl face pe client să revină.

prosoape hartieDaca luăm ca exemplu un restaurant, focusul cade în principal pe meniu, pe specialităţile oferite sau pe oferta accesibilă în materie de preţuri. Nu trebuie ignorată însă nici igiena. Astfel, este necesară o gamă de dotări complete în acest sens. Utilarea băilor reprezintă un obiectiv primordial pentru satisfacerea nevoilor clienţilor la un grad superior. Nu contează doar curăţenia sau serviciile astfel, sunt necesare şi soluţii eficiente în materie de igienă. Astfel de soluţii pot fi găsite într-o gamă variată pe higiene-lacroix.ro.

Oferta variată disponibilă în cadrul magazinului online higiene-lacroix.ro include soluţii de orice tip. Utilarea unei toalete devine astfel o misiune îndeplinită, de fiecare dată, cu succes. Hârtia igienică, rolele de hârtie, prosoapele de hârtie, dar şi alte accesorii de baie completează necesarul de dotări. Câteva tipuri de echipamente sunt însă la o mai mare căutare.

Este vorba aici, spre exemplu, de un aparat denumit dispenser prosoape hartie. Un astfel de dispozitiv ajunge să mulţumească clienţii, oferind gradul de igienă dorit. Uşor de folosit şi rezistent de asemenea, un dispenser prosoape hârtie menţine hârtia în interiorul carcasei metalice, departe de microbi şi bacterii. Uşurinţa în folosire este dată de asemenea de astfel de aparate moderne, care funcţionează pe bază de senzori.

Gama de produse de pe higiene-lacroix.ro nu se limitează însă doar la aceste dispensere. Se oferă de asemenea şi soluţii diferite în materie de uscare a mâinilor şi igienizării. Astfel, există în oferta variată şi diverse tipuri de uscătoare de mâini, care sunt de asemenea uşor de utilizat datorită funcţionării pe bază de senzori. Şi aici modelele sunt variate – poate fi vorba de opţiunea pentru uscătoare de mâini moderne, verticale sau de uscătoarele de mâini clasice, montate pe perete, care usucă mâinile prin suflarea aerului pe direcţia sus-jos. De obicei se optează doar pentru una din soluţii – fie uscătorul de mâini, fie dispenserul de prosoape hârtie – însă cel din urmă îşi găseşte tot timpul utilitatea.

Higiene Lacroix oferă de asemenea multe alte soluţii pentru ca întreţinerea, curăţenia şi igiena să fie efectuate cu succes atât în zone publice, cât şi private. Produsele oferite includ, de asemenea, dispensere hârtie igienică, accesorii şi diverse suporturi pentru toalete, odorizante de cameră, uscătoare hoteliere de păr sau dozatoare de săpun, printre altele. Aparatele anti-insecte, diversele cosmetice hoteliere, săpunurile lichide, mănuşile sau alte produse de unică folosinţă sunt astfel oferite pentru ca tot ceea ce înseamnă misiunea igienei să devină un obiectiv îndeplinit.

Astfel de soluţii sunt ideale, în special pentru afacerile din domeniul HoReCa ce îşi doresc să atragă tot mai mulţi clienţi. Îngrijirea şi igiena reprezintă două aspecte ce nu pot fi niciodată ignorate. Cele mai bune servicii oferite implică şi includerea acestui aspect în ecuaţie. Astfel, dotările pentru toalete devin nevoi de bază, în aşa fel încât clienţii să fie de fiecare dată mulţumiţi.

>