Breaking news

Dosarul “Sex cu minori” duce la Patriarhia Română

Indivizi din cadrul Bisericii Ortodoxe Române ar fi implicaţi în cazurile de pedofilie din dosarul “Sex cu minori”.

daniel si vincentiu apActe de pedofilie în incinta Patriarhiei Române

Dosarul “Sex cu minori” scoate la iveală detalii uluitoare privind modul în care funcţiona reţeaua de proxeneţi. Unul dintre “băieţei” le-a spus procurorilor că ar fi avut o relaţie cu un preot chiar în chilia acestuia de la Patriarhie, scrie Libertatea.

Minorul Cătălin Cristian, care se prostitua pentru bani, a mărturisit că prin intermediul afaceristului Andrei Staicovici, zis “Adi BMW”, l-ar fi cunoscut pe un anume “Florin Preoteasa”, iar acesta, la rândul lui, i-ar fi făcut cunoştinţă cu un preot – Irinel B. Puştiul spune că îl ştie pe preot de doi ani şi că ar fi făcut sex cu acesta chiar în chilia lui de la Patriarhia Română. Conform declaraţiei băiatului, chilia preotului ar fi “prima pe partea stângă, după o grădină”.

Implicaţii în lumea fotbalului

Audiat şi el în calitate de martor în acest dosar, Doru Bratu, fost fotbalist la Rapid II, a recunoscut în faţa procurorilor că a avut, timp de doi ani, o relaţie cu omul de afaceri Andrei Staicovici şi că în timpul legăturii homosexuale au mers împreună într-o excursie la Londra. Nici politicianul Petre Mimiş – fost preşedinte al filialei din Giurgiu a Partidului România Mare – zis “Senatoarea” pentru că ar fi fost consilierul unui senator, nu era mai zgârcit decât Staicovici.

Citeşte şi “Ce se va întâmpla cu victimele pedofililor?”

>