Breaking news

Doru Todoruț se transformă în Mike Rosenberg și lăcrimează pe scenă

loading...

După ce ediția trecută a făcut show în postura energicei Tinei Turner, sâmbătă, 29 martie, la “Te cunosc de undeva!”, Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, lăcrimează în timp ce cântă sensibila  piesă „Let Her Go”, a lui Mike Rosenberg de la Passenger, fapt sesizat de la masa juriului de Monica Anghel.

doru todorut - te cunosc de undevaMi-ai dat senzația că ți-au lăcrimat ochii… Iar vocea ta a semănat foarte tare cu cea a originalului”, a spus aceasta. Pepe îi ține isonul: Doru, mi-ai dat toate calculele peste cap. Am crezut că vei fi dezavantajat. Dar, cu o piesă simplă, ai ajuns la coarda sensibilă.

Solistul e ca un hamster care joacă teatru antic, piesa lui, de altfel, fiind extrem de sensibilă. Mă bucur dacă ai folosit și memoriile personale și că ai suferit acolo, ca hamsterul… Felicitări, mi-a plăcut foarte mult!”, completează Andrei Aradits.

Cum apreciază Horia Brenciu, invitatul special la masa juriului, transformarea lui Doru Todoruț, vedeți sâmbătă, 29 martie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

loading...