Breaking news

Doru Todoruț sare accidentat, la “Splash! Vedete la apă”

loading...

Solistul trupei Deepcentral are parte de o serie de accidentari foarte serioase, la „Splash! Vedete la apă”. dar, cu toate acestea, el reuseste să sară, vineri, 25 iulie în apă și să facă față cu brio tuturor provocărilor de aici.

doru todorut - antena 1Doru Todoruțși-a rupt degetul mare de la piciorul drept și s-a ales cu o entorsă la piciorul stâng, după ce a făcut o săritură de la marginea bazinului, în chiar primele zile de antrenamente. În urma acestei accidentări, Doru s-a văzut nevoit să abandoneze prematur antrenamentele și să poarte în permanență, pentru trei săptămâni, o proteză.

Am sărit cu spatele de pe marginea bazinului, nimic complicat. Doar că am sărit prea aproape și n-am ținut corect poziția. Am stat puțin îndoit iar sub apă, picioarele s-au dus înspre marginea bazinului, de care s-au lovit. La degetul mare de la piciorul drept am avut o fractură, iar la piciorul stâng, o entorsă… Știi vorba aia cu țiganul la mal… Așa am făcut eu”, povestește Doru.

Ghinionul nu l-a determinat pe Doru Todoruțsă abandoneze show-ul.

Am pus în balanță și am zis că e cazul să încerc să merg mai departe. Și asta pentru Maria (n.n. micuța campioană la sărituri în apă pentru care luptă concurenții de “Splash!”), dar și pentru fetițele mele de acasă (n.n. Doru are trei fetițe)”, mai spune el.

De altfel, la antrenamente, Rebeca, fetița cea mare a lui Doru a întâlnit-o pe Maria, cele două puștoaice împrietenindu-se.

Cum reușește Doru Todoruț să sară, după o accidentare atât de serioasă, vedeți vineri, 25 iulie, de la ora 20.30, la Splash! Vedete la apă, numai la Antena 1.

loading...