Doru Iuga o dă pe femei de dragul libertăţii

Omul este dispus pentru orice sacrificiu de dragul libertăţii. Doru Iuga a meditat bine şi a decis să renunţe la plăcerile sodomice, doar-doar va fi eliberat.

doru-iugaAcesta a încercat să convingă magistraţii ca şi-ar dori să facă sex cu o femeie şi este pregătit pentru aşa ceva, dar doar dacă ar fi eliberat din arest pentru a primi ajutor de specialitate.

Regret că am ajuns aici din cauza acestui viciu al meu şi vreau sa devin o persoană normală. Am intrat intr-un program, “Speranţă si Vindecare pentru Homosexuali”, cu sprijinul Bisericii Ortodoxe Române“, a spus Iuga în sala de judecată.

Doru Iuga  doreşte să părăsească arestul cu orice preţ şi e dispus să se schimbe total. Acest lucru i-a supărat pe “colegii de suferinţă” din grupul lui.

Avocatul lui Iuga a luat deja legătura cu un psiholog scare îl va consilia pe acesta. “Este greu să facă sedinţele de consiliere în arest, pentru că pacientul trebuie sa fie relaxat, e nevoie de materiale, tehnici si procedee care se fac intr-un cabinet”, a spus avocatul.

>