Breaking news

Doru Iuga, acuzat de implicare într-o rețea de prostituție masculină

Polițiștii au desfășurat 27 de perchiziții domiciliare pentru prinderea unor indivizi implicați într-o rețea de prostituție masculină. Printre persoanele vizate de perchiziție se numărăr și Doru Iuga, director al OTV.

doru iugaO armată de anchetatori formată din procurori, polițiști de la Crimă Organizată, Omoruri, Furturi Auto, Poliția Rutieră, polițiști de la 10 secții de poliție cât și luptători SPIR și SIAS au luat parte la perchizițiile domiciliare din această dimineață.Aproximativ 250 de polițiști participă la cele 27 de percheziţii pentru pune în executare 27 de mandate de aducere.

Potrivit anchetatorilor, cele 27 de eprsoane sunt acuzate de implicare într-o rețea de proxenetism în care sunt implicați bărbați care fie erau proxeneți fie se prostituau fie erau clienți.

Unii dintre aceştia erau proxeneţi, dar se şi prostituau, iar alţii sunt suspectaţi inclusiv de racolare de minori şi act sexual cu un minor.

Printre persoanele suspectate de prostituție masculină se numără şi Doru Iuga, director la postul de televiziune OTV dar şi mai mulţi oameni de afaceri.

În urma perchizițiilor domiciliare, suspecții vor și aduși la audieri.