Breaking news

Dorinel Munteanu și-a dat demisia din funcția de antrenor al Dinamo

Echipa de fotbal, Dinamo București a rămas fără antrenor, ca urmare a demisiei lui Dorinel Munteanu.

dorinel munteanuDupă doar 43 de zile petrecute pe banca tehnică a FC Dinamo, Dorinel Munteanu și-a dat demisia.

Astfel că Dinamo mai are încă o problemă pe lângă cele deja existente: cele financiare care au dus la interdicția de a mai juca trei ani de zile în cupele europene.

După mai multe ore de discuții dintre Nicolae Badea și Dorinel Munteanu, clubul a anunțat încetarea contractului de colaborare.

„Îmi pare rău că suspend în acest moment un proiect la care m-am angajat în urmă cu două luni. Am cerut și am găsit înțelegere din partea clubului pentru a-mi îndeplini un vis în cariera de antrenor. Nu am avut vreo nemulțumire legată de Dinamo, asa cum s-a vehiculat eronat în presă. Vreau să-mi îndeplinesc visul de a antrena in Germania, unde este și familia mea!”, a spus Dorinel Munteanu.

Șeful FC Dinamo, Nicolae Badea a spus că: Am dat curs solicitării antrenorului Dorinel Munteanu, înțelegând șansa pe care o are în cariera sa. Am convenit împreună, pe cale amiabilă, întreruperea raporturilor contractuale. Nu am avut vreun motiv de nemulțumire privind activitatea lui Dorinel Munteanu! În numele clubului, îi mulțumim lui Dorinel Munteanu și îi urăm succes în carieră, atât lui, cât și celorlalți componenți ai staff-ului tehnic.

Soluția de avarie pentru Dinamo este cuplul Cornel Țălnar-Florentin Petre, de la formația secundă.

Pe termen mediu, alte variante de antrenori ar fi Claudiu Niculescu (FC Bihor) și Ionuț Badea (liber de contract).

>