Dorinel Munteanu, numit antrenor principal la FC Dinamo

Echipa de fotbal FC Dinamo are de azi un nou antrenor în persoana lui Dorinel Munteanu.

După demisia de marți seară a lui Dario Bonetti, acționarul Ionuţ Negoiţă l-a numit joi în funcția de antrenor al lui Dinamo pe Dorinel Munteanu.

Acţionarul dinamovist susţine că Munteanu este un antrenor foarte valoros, care şi-a demonstrat calităţile pe la toate echipele pe la care a trecut şi care poate salva acest sezon.

”De l-am ales pe Dorinel Munteanu? Prima lui mare dragoste a fost Dinamo, a fost un jucător mare, ca antrenor a dus-o pe CFR în Europa şi a făcut-o pe Oţelul campioană. Cunoaşte lotul şi are încredere în el. Şi eu am crezut în el, este un lot foarte bun. Sunt convins că el va face performanţă cu acest lot, pentru că avem jucători de mare valoare. N-a venit să ne vândă iluzii, a evaluat potenţialul lotului şi e convins că va face treabă. Obiectivul pe care şi l-a impus sunt locurile 1-3. Este un obiectiv greu, dar fezabil”, a spus Ionuț Negoiță.

Pe lângă un loc de Europa League, prin clasarea în primele locuri în campionat, Dorinel Munteanu are ca obiectiv și câștigarea Cupei României.

În prezent, Dinamo București se află abia pe locul 7 cu 22 de puncte acumulate și la 16 puncte distanță de liderul Steaua.

>