Breaking news

Dorina Vasilashko a smuls ropote de aplauze la Bucharest Fashion Week

Dorina Vasilashko, frumoasa moldoveancă de la Chișinău care s-a făcut remarcată în România prin participarea la concursul X Factor 2014, a făcut furori la Bucharest Fashion Week.

Dorina Vasilashko - Bucharest Fashion WeekParticiparea la concursul X Factor România 2014, unde a ajuns până în faza de bootcamp, Dorina Vasilashko a fost remarcată de organizatorii de evenimente care se înghesuie să-i facă propuneri pentru concerte.

Invitată să cânte în deschiderea prezentării designerului Adela Diaconu, frumoasa Dorina Vasilashko, numită și „Edith Piaf de România”, din cauza stilului muzical, a primit ropote de aplauze la final.

Frumoasa basarabeancă a fost invitată pentru o reprezentaţie muzicală pe scena Bucharest Fashion Week şi a fost bomboana din prezentarea colecţiei „Seductive”.

Săptămâna modei la Bucureşti este în plină desfăşurare

Marţi, a avut loc cea de-a doua seară a evenimentului Bucharest Fashion Week, care a ajuns la cea de-a 22-a ediţie anul acesta.

Pe scena din complexul Ambasad’OR, şase designeri români dar şi străini şi-au prezentat colecţiile de primăvară-vară 2015.

Nikita Rinadi din Italia au defilat cu ţinute extravagante, însă Adela Diaconu a reuşit să impresioneze cu o colecţie intitulată “Seductive”.

Coafurile extravagante realizate de Ciprian Vaida, rochiile preţioase şi sofisticate au fost aplaudate intens.

Modelele au defilat pe muzica Dorinei Vasilashko

Îmbrăcată într-orochie roşie care-i lăsa la vedere spatele, cu părul prins în coc, fosta concurentă de la “X Factor” a interpretat câteva piese franţuzeşti în stilu-i caracteristicşi a făcut ca prezentarea colecţiei să fie una dintre cele mai aplaudate de pepodiumul celui ma mare festival de moda din România. Mireasa colecţiei Adelei Diaconu a fost Claudia Neghină.

>