Breaking news

Dorian Popa și-a lansat primul single din cariera solo – VIDEO

Dorian Popa, cunoscut grație serialului Pariu cu viața de la Pro TV, și-a lansat azi, primul single din cariera solo, cântat în limba română și intitulat Cât trei.

dorian popa - cat treiDorian Popa spune că face Cât trei, în primul său single din cariera solo. Single-ul este o piesă dinamică, de vară, compusă de John Puzzle, iar mesajul piesei este unul simplu și optimist.

Este bine să îți trăiești la maximum tinerețea, pentru că anii trec și nu ți-i mai dă nimeni înapoi. Cred că toți adolescenții se vor regăsi în această melodie”, a declarat Dorian Popa. 

Artistul a cântat deja piesa în cadrul a două concerte solo pe care le-a avut la Blaj și Codlea, iar reacția publicului a fost una foarte bună.

Având în vedere că este primul meu single solo, am emoții foarte mari. Sper ca publicul să aprecieze piesa. Mie îmi place foarte tare, îmi doresc ca fanii mei să o aprecieze la fel de mult și să o cânt la cât mai multe concerte”, a mai afirmat Dorian Popa.

Artistul a devenit celebru grație interpretării rolului lui Andrei din serialul Pro Tv, Pariu cu viața, unde făcea parte din trupa Lala Band.