Breaking news

Dora Salvan a demisionat de la Prima TV în favoarea unui masterat în Spania

Echipa știrilor Prima Tv, a mai rămas fără un reporter. Dora Salvan și-a dat demisia pentru a putea urma un masterat în comunicații la Instituto de Empresa (IE) Business School din Madrid.

dora salvanDupă trei ani și jumătate petrecuți în echipa știrilor Prima TV, Dora Salvan a decis să renunțe la televiziune în favoarea unui masterat de 10 luni în Spania. Ultima zi de lucru la Prima TV a fost 15 iulie.

Mi-am dat demisia pentru a merge la master în Spania. Nu a existat niciun alt motiv al despărțirii de Prima TV. Pur și simplu vreau să încerc și altceva, alt domeniu, altă țară. Doresc să devin un cetățean universal care să se poată integra ușor în orice țară”, a delcarat Dora Salvan pentru exclusivNEWS.ro.

Întrebată dacă după finalizarea masteratului, va reveni în țară, Dora Salvan a spus că: ”Deocamdată nici nu știu dacă o să mă întorc și nici când. Știi când pleci, dar nu știi când te întorci”.

Masteratul va începe în luna octombrie 2011, se va desfășura în limba engleză și se va termina în luna iulie 2012.

Dora Salvan a absolvit Facultatea de Jurnalistică din cadrul Universității București în anul 2007. Din aprilie 2008 până în 15 iulie 2011 a lucrat ca reporter știri Prima TV la departamentul economic.

În luna februarie 2011, Dora Salvan s-a clasat pe locul doi în Top 30 reporteri de știri din România.