Breaking news

Doinița Oancea le învață pe oltence cum să-și aleagă rochia de mireasă

loading...

După postul Paștelui este liber la nunți și botezuri, așa că viitoarele mirese sunt de pe acum în febra pregătirilor. Iată că Doinița Oancea va fi prezentă weekendul viitor la Craiova și le va ajuta pe doamne și domnișoare cu sfaturi importante despre machiaj și ținute.

“Wedding Fever” este cea mai mare şi mai creativǎ expoziție dedicatǎ nunților și evenimentelor din regiunea Oltenia. Cea de-a IX-a ediție a târgului de nunți „Wedding Fever” se va desfăşura începând de vineri 2 martie pânǎ duminicǎ 4 martie 2018, în cea mai nouǎ şi modernǎ locație, potrivita evenimentelor de acest tip, din oraş –Centrul Multifuncțional din Craiova ( zona Romaneşti), iar aici va fi prezenta și frumoasa Doinița Oancea care are un rol important. Actrița are calitatea de invitat special și va fi prezentă pe toată perioada evenimentului cu sfaturi de frumusețe pentru viitoarele mirese, iar sâmbătă 3 martie, începând cu ora 15.00, va susține un work-shop creativ, despre modul în care să-și aleagă rochia de mireasă în funcție de stilul și personalitatea fiecărei mirese. ”Mă bucur să fiu prezentă la acest eveniment și să împărtășesc din experiența mea doamnelor și dommnișaorelor care vor să fie special în cea mai important zi din viața lor. Fie că este vorba despre botez, fie că este vorba despre nuntă, rochia și machiajul sunt esențiale. Aștept toate oltencele la acest târg”, a spus Doinița.

Evenimentul va reuni zeci de furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente. De la florării, producători sau distribuitori de invitaţii, mărturii şi accesorii de nuntă, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică şi MC, saloane de înfrumuseţare, creatori sau distribuitori rochii de mireasă şi rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, agenţii de turism, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.

loading...