Breaking news

Doi tineri au furat o ambulanță la Bârlad. Unul a decedat iar altul, în stare gravă la spital

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Bârlad a decedat după ce împreună cu un prieten în vârstă de 18 ai au furat o ambulanță. Decesul a survenit după ce s-au răsturnat cu mașina.

Vineri noapte, doi tineri au furat o ambulanță din curtea Institutului din Bârlad și au provocat un accident,soldat cu moartea unuia dintre băieți.

Tânărul aflat la volanul mașinii a condus cu mare viteză și într-o curbă, s-a răsturnat cu ambulanța și au ajuns într-un lan de floarea soarelui.

Cei doi au fost aruncați din mașină. Tânărul de 21 de ani se afla pe scaunul din dreapta-faţă al ambulanţei a murit pe loc, iar șoferul, în vârstă de 18 ani se află în stare gravă la spital. Acesta nu poseda permis de conducere.

În urma accidentului, ambulanța a fost distrusă în proporție de 95%.

Din primele cerecetări, se pare că cei doi  tineri se aflau în stare de ebrietate.

Accidentul a avut loc pe drumul judeţean Bârlad – Pogana şi s-a produs la aproximativ 20 de minute după ce tinerii au profitat de un moment de neatenţie al echipajului de pe ambulanţă care au lăsat cheile în contact.

Dacă va supraviețui, tânărul de 18 ani va fi cercetat pentru furt calificat, omor din culpă și va trebui să suporte costurile unei noi ambulanțe.

>