Breaking news

Doi români băgați în spital de ungurii huligani care au aruncat cu sticle în apropiere de Arad

Doi muncitori români au ajuns la spital cu răni grave după ce ungurii huligani ce se întorceau cu trenul de la București, au aruncat cu sticle în aceștia.

suporteri unguri huliganiNenorocirea s-a produs sâmbătă, al circa zece kilometri de Gara din Arad, în stația Horea, unde muncitorii lucrau la pasajul de cale ferată.

Trenul plin cu suporteri maghiari a reușit să treacă la mai puțin de un metru de ei. Astfel că huliganii au aruncat cu ce au avut la îndemână pe geamul trenului. Una din sticlele de vin care zburau din tren i-au rănit pe doi dintre muncitori, pe unul în piept și pe altul în cap. Muncitorul lovit în cap a fost transportat de urgență cu ambulanța la spital. Și al doilea român rănit a ajuns la spital cu hemoragie și probleme respiratorii.

Incidentul de la stația Horea vine la o zi după ce ungurii au devastat Centrul Vechi al Capitalei, Gara de Nord și Național Arena din București.

Ungurii huligani, peste 3.000 la număr, au participat vineri, la partida de fotbal România – Ungaria, de pe Național Arena, meci disputat în cadrul preliminariilor pentru Mondialele din 2014.

România s-a impus cu 3-0 în fața ungurilor, după ce în partida tur scorul a fost 1-1. În urma actelor de vandalim, 50 de suporteri maghiari s-au ales cu dosare penale.

>