Breaking news

Doi polițiști din Dâmbovița, arestați pentru că au luat mită 700 de lei

loading...

Pentru o mită de 700 lei primită de la două persoane, doi agenți de poliție din Dâmboviţa, au fost arestați preventiv și riscă acum atât închisoarea cât și funcția.

spaga politistiPatru persoane, între care doi poliţişti din Dâmboviţa au fost reţinuţi marţi, de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pentru cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de dare de mită, respectiv luare de mită.

În fapt, în urma cercetărilor efectuate de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Dâmboviţa în baza ordonanţelor de delegare emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, s-a stabilit că  în seara zilei de 12 aprilie a.c., cei doi agenţi de poliţie au pretins de la doi cetăţeni suma de 1000 lei, din care au primit efectiv 700 lei, pentru a nu efectua cercetări privind infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, se arată în comunicatul de presă al DGA, remis exclusivNEWS.ro.

Ca urmare a acestei situaţii, ieri, 03 septembrie, s-a luat măsura reţinerii agenţilor de poliţie precum şi a celorlalţi doi inculpaţi.

Tot ieri, cei patru au fost prezentaţi Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă pe 29 de zile, fiind dispusă arestarea preventivă pe 15 zile faţă de agenţii de poliţie şi măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu faţă de ceilalţi 2 inculpaţi.

loading...