Breaking news

Doi polițiști au fost împușcați joi, la periferia Parisului

loading...

Starea de teroare și șoc continuă să persiste în Franța. Joi dimineață, la nici 24 de ore de la masacrul produs de doi teroriști, în sediul ziarului Charlie Hebdo, soldat cu 12 morți și 11 răniți, doi polițiști au fost împușcați într-o comună de la marginea Parisului. Autoritățile franceze susțin că nu ar exista nicio legătură între cele două incidente.

politia nationala frantaPolițiști au fost răniți în urma unui schimb de focuri care a avut loc joi în urma unui accident rutier petrecut în sudul Parisului. Autoritățile franceze susțin că incident nu are legătură cu atacul terorist asupra publicației satirice Charlie Hebdo.

Potrivit declarațiilor martorilor și ale poliției, în momentul când agenții au ajuns la locul accidentului rutier produs aproape de Poarta Chatillon, doi indivizi au deschis focul în direcția lor cu pistoale automate MP5.

După ce au rănit grav polițiștii, atacatorii au reușit să fugă. Potrivit agenției AFP, un suspect ar fi fost arestat de poliia franceză.

Azi este zi de doliu în Franța după atentatul terorist de miercuri de la sediul publicației Charlie Hebdo, soldat cu 12 morți și 11 răniți.

loading...