Breaking news

Doi morți și 17 răniți într-un grav accident rutier produs pe DN1

Două persoane au murit și altele 17 au fost răniți într-un accident rutier produs luni, pe DN 1.

Un microbuz a fost implicat într-un grav accident rutier produs luni peDN1 în dreptul localității Nistorești din județul Prahova.

Potrivit primelor furnizate de poliție, microbuzul a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului, două persoane și-au pierdut viața, iar altele 17 au fost grav rănite.

”În accident au fost implicate un autoturism şi un microbuz de persoane. Se pare că autoturismul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu microbuzul. Două persoane au decedat, ambele din autoturism. Mai multe persoane au fost transportate la spital. În microbuz se aflau 16 persoane„, a declarat, la Realitatea TV, purtătorul de cuvânt IPJ Prahova, Daniel Radu.

Purtătorul de cuvânt al Ambulanței Prahova, Daniel Nicolae a declarat în direct la B1 TV, că la locul accidentului au fost trimite nouă echipaje emdicale și că șase persoane au fost deja transmportate la Spitalul din Ploiești.

Nicolae a preciat că în microbuz se aflau 18 persoane iar în mașină două. Cele șase persoane rănite și transportate la spital se află în afara oricărui pericol.

Și la această oră se află echipaje emdicale ce asigură îngrijiri restul pasagerilor răniți în accidentul rutier.