Breaking news

Doi militari au agresat două persoane dar și pe Jandarmii de la Cotroceni

Doi ofițeri ai MApN, au făcut scandal sâmbătă noapte lăngă Palatul Cotroceni. Aceștia au luat la bătaie doi tineri, după o șicană în trafic, după care au agresat și jandarmii de la Adrminsitrația Prezidențială care interveniseră pentru aplanarea conflictului.

Tot scandalul cu militarii a pornit de la o şicană în trafic în care a fost implicată o mașină în care se afla o șoferiță și soțul ei. Ofițerii Armatei, aflați sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit martorilor, șoferul mașinii în care se aflau angajații MApN a oprit brusc în fața unei mașini în care se aflau doi soți.După care militarii au început să lovească cu pumnii și picioarele autoturismul soților.

Un jandarm de la Palatul Cotroceni a văzut incidentul și și-a chemat colegii în ajutor, moment în care cei trei ofițeri de armată s-au luat la bătaie cu jandarmii.

Au fost duși la secția de poliție și s-a constatat că șoferul avea o alcoolemie de 0,8 la mie.

Urmare a acestui incident, Ministrul Dobrițoiu a remis un comunicat de presă prin care își cere scuze pentru comportamentul militarilor.

O comisie de anchetă numită de şeful Statului Major General cercetează împrejurările evenimentului, în colaborare cu reprezentanţii Poliţiei Capitalei. Ministrul Apărării, Corneliu Dobritoiu, îşi cere scuze în numele instituţiei şi anunţă că vor fi luate măsuri severe pentru a nu mai fi pusă la indoială conduita corpului de cadre al Ministerului Apărării Naţionale”, se precizează în comunicatul de presă al Minsiteului Apărării.

Maşina în care se aflau cei doi militari era condusă de Alin Constantin Enache, care a luat și el parte la scandal, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal.

Cei doi militari bătăuși sunt Lucian Ciobacă, medic la Spitalul Militar și asistent universitar, și colonelul Ivan Răileanu, șeful Comandamentului Logistic Întrunit.

>