Breaking news

Doi îndrăgostiți se sărută în mijlocul unei revolte în Canada

O fotografie ce suprinde doi îndrăgostiți în timp ce se sărută în mijlocul unei revolte a fanilor echipei de hochei din Vancouver. Ineditul moemnt de dragoste a fost surprins de un fotograf prezent la manifestațiile din orașul canadian.

iubaretiÎn timp ce mii de fani protestau furios pentru că echipa de hochei Vancouver Canucks a pierdut acasă în fața celor de la Boston Bruins, un cuplu de îndrăgostiți au protestat pașinc prin gesturi de iubire. Cei doi tineri s-au așezat pe asfalt s-au luat în brațe și s-au sărutat în mijlocul mulțimii furioase.

Suporterii teribiliști au început să incendieze mașini, să îi lovească pe trecători iar violențele au escaladat când jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene și tunuri de apă. În tot acest haos creat pe străzile din Vancouver, doi tineri au ales altă metodă de protest ca o alternativă la violențele dintre forțele de ordine și protestatari.

“Make love not war” se poate traduce gestul iubăreților ce se sărutau pătimaș, în mijlocul demonstranților, inconjurati de masini in flăcări și forțele de ordine.

Gestul lor a impresionat opinia publică internațională. Drept urmare mai mulți jurnaliști de la televiziunile americane încearcă acum să îi găsească pe cei doi îndrăgostiți pentru a spune lumii întregi povestea lor.

>