Breaking news

Doddy şi Adeline au lansat videoclipul amintirilor, „Îţi va fi dor” – VIDEO

Doddy şi Adeline au lansat la final de noiembrie, videoclipul piesei ”Îți va fi dor”, regizat de Richard Stan şi Claudiu Stan de la Vision Production, într-un decor spectaculos.

Doddy si AdelineVideoclipul a fost gândit pentru a reda cât mai fidel mesajul piesei „Îți va fi dor”, în care se vor regăsi generaţii întregi de oameni.

„Îţi va fi dor” a fost unul dintre cele mai cerute single-uri din această perioada, dovadă fiind numărul impresionant de vizionari atrase pe net de către teaser şi de piesă.

În videoclipul piesei „Îţi va fi dor” ne-am propus să reamintim prin imagini cu obiecte şi obiceiuri întâlnite foarte rar sau chiar deloc în prezent, că orice generaţie nouă va schimbă tot ceea ce s-a construit într-o lume veche. Bine înţeles, am avut din nou plăcerea de a lucra cu Richard Stan şi Claudiu Stan. Evoluţia lor în materie de video este direct proporţională cu evoluţia mea muzicală. Mă bucur că există o echipa care a înţeles viziunea fiecărei melodii de la începutul carierei mele până în prezent… se numeşte Vision Production”, a declarat Doddy.

Doddy şi Adeline sunt în acest moment doi dintre cei mai urmăriţi artişti ai generaţiei tinere.

„Sunt foarte entuziasmată că azi lansăm videoclipul single-ului Îţi va fi dor, pentru că piesă asta e una cu totul specială în care se vor regăsi generaţii întregi de oameni. Mă bucur că am avut ocazia să lucrez cu Doddy care, din punctul meu de vedere, este un artist complet. Mulţumesc echipei mele de la Mango Records, echipei MusicExpertCompany, dar şi Vision Production pentru frumosul clip!„, spune Adeline.

Videoclipul piesei „Îţi va fi dor”, coproducţie MusicExpertCompany – Mango Records, este regizat de Richard Stan şi Claudiu Stan de la Vision Production şi prezintă într-un decor spectaculos şi într-o manieră emoţionantă întreagă colecţie de simboluri ale copilăriei care te vor face să „retrăieşti” acele momente dragi.