Breaking news

Documentar de excepție duminică la B1 TV, despre criza din Grecia

Duminică, de la ora 16:20, B1 TV dezvăluie cauzele care au adus Grecia pe marginea prăpastiei, în documentarul de excepţie Debtocracy – Criza din Grecia”.

Debtocracy - b1 tvPe data de 25 ianuarie, când B1 TV vă va dezvălui cauzele care au adus pe marginea prăpastiei o întreagă naţiune, în Grecia vor avea loc alegeri legislative.

Partidul de extremă stânga Syriza, care s-a bucurat de o ascensiune fulminantă, favorit la aceste alegeri, ameninţă că va renunţa la măsurile de austeritate, cu riscul ca ţara să iasă din zona euro.

B1 TV difuzează duminică, de la ora 16.20, un documentar de excepţie – “Debtocracy – Criza din Grecia”, produs în luna aprilie 2011.

Filmul, care are ca temă principalele cauze ale situaţiei dezastruoase din Grecia, este realizat de doi cunoscuţi ziarişti greci: Katerina Kitidi şi Aris Hatzistefanou, din banii lor şi din câteva donaţii de la prieteni.

Documentarul cuprinde interviuri cu economişti şi analişti cu greutate, dar şi declaraţii are unor personaje cheie precum Dominique Strauss Kahn, fost director al Fondului Monetar Internaţional sau George Papandreou, fostul prim-ministru al Greciei.