Breaking news

Doctoriță tăiată cu un cuțit de un pacient

Zi nefastă pentru o doctoriță psihiatru de la Spitalul Cotorceni. Astăzi în timp ce consulta un pacient a fost tăiată de acesta cu un cuțit, pe  pe faţă, antebraţ şi scalp, femeia a fost internată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

cutit_manaDeși rănile provocate de pacient, nu i-au pus în pericol viața, medicul psihiatru se află în stare de șoc. „Este medic primar psihiatru şi are 38 de ani. În timpul consultaţiei, pacientul a scos un cuţit cu care a tăiat-o pe faţă, străpungându-i obrazul, pe antebraţ şi scalp. Acum este în Clinica de chirurgie plastică a Spitalului Universitar de Urgenţă , a  spus medicul Bogdan Popescu, purtător de cuvânt al SUUB. Starea femeii este stabilă şi va rămâne internată până când vor fi vindecate plăgile.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul, în vârstă de 46 de ani, s-a pezentat luni la consultaţie şi, la un moment dat, a scos un briceag, cu care a tăiat-o pe doctorită pe faţă şi pe o mână.