Breaking news

Doar la Artemis Masaj, salon de masaj erotic sector 4, ai parte de experiențe minunate

Relaxarea este sau ar trebui să fie ceva normal în rutina de zi cu zi, dar timpul ne presează să punem responsabilitățile pe primul loc, mai degrabă decât partea de odihnă. Cel mai probabil la sfârșit de săptămână nici nu ne mai gândim la altcev decât la somn.

 

Totuși, pentru cei care și-ar dori să încerce un alt tip de relaxare, dar nu au avut până acum ocazia, există un loc unde răsfățul și plăcerea sunt ridicate la rangul de artă. Ce e drept, acest lucru este dedicat bărbaților, dar pot veni și cuplurile dornice să experimenteze ceva nou în relația lor. Încrederea este cuvântul cheie aici.

 

Un masaj bun și ești ca nou 

 

V-ați pus întrebarea cum ar fi să încercați un masaj erotic sector 4 și pentru o seară sau chiar mai multe, să vă lăsați în voia priceputelor maseuze? Ele știu exact ce să facă cu ajutorul atmosferei de vis create, cu muzică ambientală, cu lumini așezate în așa fel încât să îmbie la relaxare cât mai profundă.

 

Un masaj de acest tip, senzual și incitant în același timp, îl puteți găsi doar la Artemis Masaj, un loc unde, măcar o dată viață, merită să mergi, măcar pentru a-ți satisface o curiozitate.

 

La o adică măcar vezi despre ce este vorba și te convingi singur că un masaj bun este tot ce ai nevoie după o săptămână dificilă.

 

Uleiuri esențiale și masaj asistat la duș

 

Probabil îți imaginezi că acest gen de lucruri se întâmplă doar în filme, dar nu e chiar așa, poți avea și tu parte de așa ceva.  Este suficient să te programezi, să alegi maseuza preferată din galeria de poze și tipul de răsfăț pe care ți-l dorești.

 

Fie că vorbim de 60 sau de 90 de minute de masaj senzual, acesta va fi pe măsura așteptărilor, deoarece este realizat cu uleiuri esențiale de diferite arome. Acestea au rolul de a face destinderea mai plăcută și de a induce o stare de bine. Mușchii se detensionează, iar endorfinele se răspândesc încet în tot corpul.

 

Starea de plutire este accentuată de un răsfăț suplimentar, poți apela după gust și la prezența a două maseuze, la servirea cu șampanie sau la un masaj asistat la duș. Ce poate fi mai plăcut decât atât?

 

Masajul pentru cupluri, ceva nou în meniu

 

Dacă nu ești egoist și vrei să împarți acest gen de masaj și cu partenera ta, de ce să nu încerci? În fond încrederea între două persoane ar trebui să fie esențială în relația de cuplu, așadar, îi poți face o surpriză plăcută printr-o programare la Artemis Club și eventual, o seară plăcută la un hotel ales de tine, dacă îți dorește mai multă intimitate.

 

După caz, răsfățul poate fi prelungit fie cu una, fie cu două sau chiar trei maseuze. Nimic nu se va compară cu această experiență de tip Nirvana, așa că nu strică să încerci. Nu veți avea nimic de pierdut, ci doar de câștigat.

 

Mai multe detalii pe pagina oficială.

 

Contact: contact@masajclub.ro

 

>