Breaking news

DNA îi aplică tratament preferențial lui Mircea Băsescu

loading...

Procurorii DNA i-au aplicat tratament preferențial lui Mircea Băsescu, joi, când s-a decis arestarea lui. Dacă până acum pe toți arestații îi scoteau prin fața jurnaliștilor, pe fratele președintelui României, l-au scos pe ușa din dos a DNA, ferindu-l de presă.

mircea basescu - dnaMircea Băsescu beneficiază de regim special din partea procurorilor DNA, doar pentru că este fratele Președintelui României, Traian Băsescu. Și asta în condițiile în care procurorii recunosc că Mircea Băsescu a luat 250.000 de euro de la familia lui Bercea Mondial pentru a face trafic de influență în justiție ca să-l elibereze din închisoare pe interlop.

După ce s-a anunțat oficial că procurorul de caz că s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a lui Mircea Băsescu, pentru trafic de influență, fratele președintelui a fost scos pe altă poartă a DNA, ferit de ochii presei, ca să nu fie filmat și fotografiat cu cătușele la mâini.

Până acum, DNA scotea pe toți inculpații prin fața presei, defilând cu arestații cu cătușe la mâini. Însă azi, pentru că era vorba de fratele președintelui României, au decis să-l ferească de presă și să-l protejeze astfel printr-un tratament preferențial.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>