Breaking news

DNA a şantajat un martor protejat pentru ca acesta să pună ilegal un microfon în casa unui parlamentar

loading...

Un martor protejat a făcut declaraţii incendiare, joi seară la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena  3. DNA l-a forţat şi şantajat pentru a da declaraţie mincinoasă la Înalta Curte şi pentru a plasa în mod ilegal, fără mandat de interceptare, un microfon în casa unui parlamentar.

dnaMartorul protejat a spus că a plasat microfonul în casa unui parlamentar, şi după

Aveau nevoie de mine să pun acel microfon întrucât nu avea acces în casa acelui parlamentar fără aviz de la Parlament. Era un microfon care putea funcţiona zece zile şi pornea singur în momentul în care se auzeau voci în cameră. Am aflat că nu au folosit înregistrarea în instanţă pentru că nu aveau mandat. Au dorit să afle informaţii despre acel parlamentar. Tot eu am recuperat microfonul din casă şi l-am înapoiat DNA“, a declarat martorul protejat la Antena 3.

Bărbatul susţine că a dat o declaraţie mincinosă, după dictarea procurorului DNA pentru a-l incrimina pe parlamentar.

Martorul protejat a fost luat de procurorul DNA cu maşina, dintr-o parcare, i s-a pus cagulă pe cap şi dus să dea declaraţie la Înalta Curte în camera martorilor protejaţi.

Deşi nu era permis, procurorul DNA a stat cu martorul în camera şi făcea presiuni asupra acestuia să declare întocmai ce dorea el în faţa judecătorilor.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>