Breaking news

DJ Sava vrea să colaboreze cu Vama și Mărgineanu

loading...

DJ Sava, talentatul DJ cunoscut pentru hiturile „Money Maker”, ”Free” sau „I like (The trumpet)”, s-a lăsat dezbrăcat de secrete joi, 28 iunie, în cadrul emsiunii Request 629 de la Radio 21, găzduită de Liviu Hodor.

Artistul a fost invitat al rubricii „Vedete la perete”, în cadrul căreia vedetele stau de vorbă cu fanii pe peretele de Facebook Radio 21, ocazie cu care a făcut o mărturisire: şi-ar dori să colaboreze cu Vama şi Mihai Mărgineanu. „Am avut în cap două colaborări, care sper să se întâmple. Prima pe care mi-am dorit-o a fost cu Vama, iar a doua cu Mărgineanu.”, a spus DJ-ul.

De asemenea, DJ Sava s-a declarat fan Beyonce şi i-a mărturisit lui Liviu Hodor că îl admiră foarte mult pe DJ Optick, unul dintre cei mai buni Dji din România şi realizatorul emisiunii „Hit după Hit cu DJ Optick” de la Radio 21.

În ceea ce priveşte planurile muzicale, artistul le-a promis fanilor că va lansa o piesă nouă în curând, chiar în câteva săptămâni, însă nu va fi o piesă în limba română. „Încă nu este trendul. Probabil, în viitor, voi scoate şi o piesă în limba română, dacă asta o să simt.”, a declarat DJ Sava.

Întrebat cum îşi petrece timpul liber, DJ-ul a recunoscut că nu îl prea are: „Anul ăsta am fost o singură dată la film, la „Dictatorul”.  Şi am mai fost o singură dată la pescuit ca să mă relaxez două zile, să stau departe de tot”.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>