Breaking news

DJ Project și Adela Popescu au lansat piesa Fără tine – VIDEO

Dj Project & Adela Popescu au lansat pe piața muzicală din România, un nou single, intitulat ”Fără tine„, cu care vor încinge atmosfera toată vara la radiouri, în cluburi și pe litoral.

dj progect & adela popescuFără tine, noul single semnat DJ Project &Adela Popescu, pare să fie piesa care va răsuna în această vară în boxele radiourilor și discotecilor din toată țara. Trupa va pleca pe litoralul românesc, începând din acest sfârșit de săptămână pentru a susține concerte explozive, pline de hituri!

Fără tine este o piesă foarte puternică, ritmată care îți dă o energie incredibilă atunci când o asculți. Povestea este de dragoste iar sound-ul este unul de club, un mix perfect pentru a asigura buna dispoziție în stilul în care v-am obișnuit până acum. Deși este o piesă despre relațiile care ajung la capăt de drum, mesajul este unul optimist și de abia așteptăm să o cântăm în fața publicului din țară și de pe litoral„, a declarat Adela Popescu.

 

Cei doi membrii ai trupei DJ Project sunt optimiști și îngrezători că noua piesă va face furori în topurile muzicale din România.

„Melodia, compusă împreună cu Alex Pelin și David Deejay, este o piesă de dragoste la care s-a lucrat foarte mult. Le mulțumesc colegilor mei că au pierdut multe nopți în studio și că am reușit să lansăm piesa chiar de ziua mea. Consider că este cel mai frumos cadou pe care l-am primit de-a lungul carierei. Noi suntem foarte fericiți de rezultat și vă așteptăm toată vara pe litoral să ne distrăm și să cântăm împreună Fără tine„ , spune Dj Maxx, a cărui zi de naștere a fost pe 7 iulie.

Așa cum v-am obișnuit la fiecare single, sound-ul este unul nou, foarte dinamic iar orchestrația este lucrată 100% în Germania. Piesa “Fără tine” se potrivește la fix cu atmosfera din Costinești pe care de-abia așteptăm să o simțim începând de săptămâna viitoare”, adaugă Dj Gino Manzotti.

>