Breaking news

Dj Project feat. Adela Popescu lanseaza single-ul “Vraja ta” – VIDEO

Trupa Dj Project împreună cu Adela Popescu au lansat un nou single intitulat, ”Vraja ta”, ce se dorește a fi hitul primăverii.

dj project si adelaSingle-ul ”Vraja ta„ este produs de către Kazibo Music și, cu siguranță, va ajunge foarte repede la inimile fanilor.

Vraja ta”, este o piesă pozitivă și senzuală, mi se pare o melodie perfectă pentru Valentine’s Day”, mărturisește Adela Popescu.

DJ Maxx este de părere că: La fel ca orice alta melodie marca Dj Project și aceasta este un hit încă din fașă. De când a fost scrisă prima idee. După părerea noastră, după părerea oamenilor de studio care au participat la orchestrație, după părerea prietenilor care au ascultat-o, clar va fi un hit al acestei primăveri.

Liderul trupei DJ Project, Dj Gino Manzotti, este de părere că: Noutatea pe care o aduce această melodie stă și în mesajul pozitiv pe care îl transmite. Vraja ta, încă din titlu îți dai seama ca este vorba despre o poveste de dragoste frumoasă, în ton cu anotimpul care va urma, în ton cu ziua de Valentine’s Day.

La toate concertele trupei, reacția publicului este una explozivă. Fanii cântă alături de trupă fiecare melodie și aceștia sunt siguri că vor îndrăgi acest nou single foarte repede, încă de la prima audiție.

>