Breaking news

DJ Cristian Kruger: Liberty Parade – energie, putere distracție și nebunie

DJ Cristian Kruger – unul dintre cei mai buni Dji debutanţi şi realizatorul unui DJ Set la Vibe FM – face parte din line-up-ul Liberty Parade, organizat de Radio 21 pe 28 iulie 2012 pe plaja dintre Venus şi Saturn. DJ Cristian Kruger va pune muzică şi pe unul dintre camioanele din Caravana Liberty Parade.

Pentru Cristian Kruger spiritul Liberty Parade înseamnă “Energie, putere, distracţie, nebunie fără griji, fără complexe, tot ce e nevoie pentru o noapte specială.”  şi de-abia aşteaptă să simtă senzaţia Liberty Parade de pe scenă, din spatele pupitrului!

În ceea ce priveşte piesa pe care ar pune-o la eveniment şi care ar arunca oricând mulţimea în aer, DJ Cristian Kruger spune că aceasta este Skitzofrenix & Jeff Doubleu – Rushin’.

Este primul an în care pun muzică pe scena Liberty Parade. Sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor, mai ales că mixez alături de DJ Allen, care este un veteran. Recunosc, am emoţii, însă promit să nu dezamăgesc!”, spune DJ Cristian Kruger.

DJ-ul se va afla pe Liberty Parade Arena, unde a pregătit un super set pentru miile de suflete care vor fi prezente la eveniment. Înainte îşi face încălzirea în caravana Liberty Parade.

>