Breaking news

Diva difuzează în premieră serialul ”Crimă în Luberon”

Pe 27 martie de la ora 20:00, la DIVA este programată premiera filmului tv „Crimă în Luberon” („Crime dans le Luberon”, 2018), în care un peisaj idilic din centrul Provenței ascunde secrete întunecate și acte criminale.

Intriga? Pascal Achard (Franck Libert), un localnic din zona Luberon (Provența), este ucis în timpul unei partide de vânătoare. Vice-procuroarea Élisabeth Richard (Florence Pernel) primește cazul și conduce ancheta. Pentru asta face echipă cu Charles Jouanic (Guillaume Cramoisan), șeful jandarmeriei locale, și cu adjuncta acestuia, sergentul Caroline Martinez (Lola Dewaere, cunoscută din serialul „Astrid și Raphaëlle”, al cărui sezon 4 s-a încheiat recent la DIVA).

Din ce motiv a fost ucis acest Casanova local? Având în vedere că ancheta scoate la iveală o viață privată marcată de seducție și manipulare, dar și vechi secrete de familie, suspecții nu sunt deloc puțini… Și este clar că felul lui de-a fi i-a adus mulți dușmani lui Pascal de-a lungul timpului.

Florence Pernel (Elisabeth) et Lola Dewaere (Caroline)

Co-producția Franța-Belgia a fost filmată chiar în Masivul Luberon și în împrejurimile orașului Cadenet (Franța). „Crimă în Luberon” face parte dintr-o serie de filme tv în care Élisabeth Richard (Florence Pernel) face echipă cu jandarmii locali pentru a prinde vinovații. Seria „Crime à…” („Crimă în…”) a început în 2014 și a ajuns la cea de-a zecea parte anul trecut. Pe lângă Luberon, regiunile franceze prin care a mai umblat eroina au fost Aveyron, Lozère, Aigues-Mortes, Martigues, Alpilles, Hérault, Larzac, Biot și Ramatuelle.

>